Legermuseum Delft tot en met 5 januari 2013 open

Voor het Legermuseum is een bijzondere periode aangebroken: nog maar een paar maanden en dan sluiten de deuren in Delft voorgoed. Natuurlijk worden de laatste maanden speciaal: er zijn veel feestelijke activiteiten en iedereen mag er gratis bij zijn!

Sluiting
Het Legermuseum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg worden samengevoegd tot het nieuwe Nationaal Militair Museum (NMM). Dit museum wordt gebouwd op de voormalige vliegbasis Soesterberg en gaat in het najaar van 2014 open. Het verhuizen van de gehele collectie en het voorbereiden van het nieuwe museum vergt veel tijd. Het museum gaat dan ook na 5 januari dicht om deze operatie uit te kunnen voeren.

Nog tot en met 5 januari gevarieerd programma
In de laatste maanden laten we nog één keer zien waar het museum goed in is: de militaire geschiedenis tot leven brengen. Zo zijn er in november en december regelmatig gratis rondleidingen, komt er een uitgebreid feestprogramma in de kerstvakantie en natuurlijk wordt de laatste dag, 5 januari, een echte spektakeldag zoals alleen het Legermuseum die kan organiseren!

Gratis toegang
Uiteraard moet iedereen de kans krijgen afscheid te nemen van een mooie periode in Delft. Daarom is het museum van 1 november tot de sluiting op 5 januari gratis toegankelijk. Dus houd voor het volledig programma de agenda in de gaten en kom nog één keer kijken!

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Nationaal Militair Museum?

Volg ons dan via facebook, twitter of hyves en meld u aan voor de nieuwsbrief.